Hippisch Outdoor Rosmalen dressuur en hobby horse wedstrijden

Paardenliefhebbers opgelet! Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei organiseert Ruitersport Vereniging Rosmalen het jaarlijkse Hippisch Outdoor Rosmalen. Op zaterdag worden dressuurwedstrijden door de paarden verreden en op zondag door de pony’s inclusief Bixie voor de jonge ruitertjes. Nieuw dit jaar zijn de Hobby Horse (stokpaardjes) wedstrijden voor zowel springen als dressuur op zondag. Er is een springkussen voor de kleinste toeschouwers. De toegang en parkeren voor dit leuke uitje voor de hele familie aan de Kruisstraat 24 is gratis.
Voor wedstrijdruiters is Rosmalen inmiddels een vaste locatie geworden in de strijd voor de beste plaatsen en selectie voor Regio Noord Brabant. Outdoor Rosmalen wordt voor de 25ste keer georganiseerd. De organisatie is opnieuw in handen is van Ruitersport Vereniging Rosmalen en wordt verreden onder auspiciën van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond.
Dat OUTDOOR ROSMALEN zeer geliefd is, blijkt uit het grote aantal deelnemende combinaties. Gestart in 1996 is dit ruitersportevenement inmiddels is uitgegroeid tot een deelnemersveld van vele honderden combinaties zowel bij pony’s als paarden vanuit geheel zuidelijk Nederland.
Met dank aan de families Dielissen en van Lokven kunnen de wedstrijden worden gehouden op het terrein aan de Kruisstaat 24 in Rosmalen.
Het wedstrijdschema is als volgt samengesteld:
Vrijdag 19 mei
18:00-20:00 uur: Oefendressuur voor pony’s en paarden
Zaterdag 20 mei
10:00-16:00 uur: Dressuurrubrieken voor paarden, alle klassen. Tevens selectiewedstrijd voor de Regionale Kampioenschappen.
Zondag 21 mei
10:00-16:00 uur: Dressuurrubrieken voor pony’s, alle categorieën en klassen. Bixie dressuur en springen voor de jonge ruiters. Afdelingsdressuur voor vier- en zestallen. Tevens selectiewedstrijd voor de Regionale Kampioenschappen. NIEUW: Hobby Horse wedstrijden, zowel dressuur als springen.
Uiteraard zullen de ruiters van ponysectie The Sunny Boys en paardensectie St. Lambertus van Ruitersport Vereniging Rosmalen hun beste (paarden)beentje voorzetten en ongetwijfeld proberen een aantal prijzen in Rosmalen te houden.
Voor de actuele tijden/programma’s kijk je op www.outdoorrosmalen.nl
De wedstrijdlocatie is aan de Kruisstraat 24 in Rosmalen en voor iedereen toegankelijk. Parkeren en toegang is gratis.

Locatie Hippisch Outdoor Rosmalen dressuur en hobby horse wedstrijden

Kruisstraat 24
5247RE Rosmalen

 

Aankomende evenementen

Sail Den Helder

Locatie: Den Helder

Biodiversiteitsmarkt Festival Zweiersdal

Locatie: Oosterbeek

Kunstexpositie René Wissink

Locatie: Houten

Taste of Asia

Locatie: Rotterdam

Zonnekijkdag 2023

Locatie: Castricum

Popkorenfestival Zierikzee

Locatie: Zierikzee

Uitnacht Arnhem

Locatie: Arnhem

Stoomdag

Locatie: Dronten

Schuttersfestijn Doornenburg

Locatie: Doornenburg

Lady-P Boat Party

Locatie: Amsterdam