Het Schitterende Bos

Unieke audiovisuele wandeling met Roestvrij theater

Je kent het Roestvrij theater wellicht van de succesvolle ‘Nachtelijke Beleving’. Nieuw is nu de audiovisuele wandeling: ‘Het Schitterende Bos’.

“Welkom in ‘Het Schitterende Bos’. De plek waar je langzaam went aan het donker en er een nieuwe wereld voor je opengaat. Kijk met je oren en luister met je ogen. Wij laten jou door de bomen het bos zien.” Leander Breen, artistiek leider van Roestvrij theater.

Kijk met je oren en luister met je ogen

Onder leiding van twee gidsen gaan kleine groepen het donkere bos in. Telefoons mogen in de broekzak blijven zitten en een zaklamp is niet nodig. Juist wanneer de ogen wennen aan het donker zie je meer. Zodoende zijn de aanwezige lichtinstallaties ook subtiele lichten. Ga mee op avontuur en geniet van verrassende verhalen uit het bos. Onderweg maak je kennis met de bewoners van het bos. Vang allerlei gesprekken op van dieren, planten, schimmels en bomen en krijg zo een soort kijkje in de keuken.

Drie kilometer lang

Elk kwartier vertrekt er een groep voor deze wandeling van zo’n drie kilometer lang. Onderweg laat Roestvrij theater het bos tot leven komen tijdens de 75 minuten dat de groep onderweg is. Avondtickets worden aangeraden voor de volle beleving. De adviesleeftijd is dan vanaf 10 jaar.

Locatie Het Schitterende Bos

Hoogersmilde

Aankomende evenementen

Santa Run Heijplaat

Locatie: Rotterdam

MIDWINTERHOORNWANDELING BELTRUM 10 DECEMBER 2023

Locatie: Beltrum

Dickens Festijn

Locatie: Deventer

Kerst in oud Kampen

Locatie: Kampen

Rock around the Jukebox Experience

Locatie: Rosmalen

Internationale Mineralenbeurs Zuid-Limburg

Locatie: Maastricht

Nederlands Silent Film Festival

Locatie: Eindhoven

André Rieu’s White Christmas

Locatie: Goes

Horror Night: Thanksgiving

Locatie: Goes

De Tuinbeurs Winterfair

Locatie: Emmen