Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs

December - januari | Van 21 december t/m 5 januari moet je bij de RAI Amsterdam zijn voor het gezelligste winterfestival van het land!

Het Amsterdamse Winterparadijs is een jaarlijks terugkerend festijn in Amsterdam!

Ieder jaar kun je volop in- en outdoor genieten van de gaafste attracties, het knallende muzikale programma, het lekkerste eten en alle winterse gezelligheid.

Het Amsterdamse Winterparadijs

In december en januari opent de RAI jaarlijks haar deuren voor het gezelligste winterfestival van het land. Het Amsterdamse Winterparadijs pakt uit met vele activiteiten. Populaire activiteiten worden vaak uitgebreid en er zijn jaarlijks ook veel nieuwe activiteiten.

Zo zijn er drie tube slides, twee grote theaters, een ijs-racebaan met elektrische bikes, een snelle sneeuwschans, een hoge zweefmolen, een (kinder)schaatsbaan en niet één maar twee après-ski cafes. Dansen bij de après-ski doe je  bij de silent après-ski en bij de typisch Oostenrijkse houten après-ski, waar Amsterdamse concepten zoals Terug Naar Toen en Flu Flu onvergetelijke feestjes zullen hosten. Ook zijn er vele klassiekers jaarlijks aanwezig, zoals de altijd gezellige kerstmarkt, een bioscoop en je kunt er jaarlijks marshmallows roosteren.

Ambassadeurs Het Amsterdamse Winterparadijs

Nicolette van Dam, Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine waren al eens de ambassadeurs van Het Amsterdamse Winterparadijs. Bekende Nederlanders kun je er meerdere malen treffen! Zo zijn bekende Nederlanders jaarlijks onderdeel van het grootse muzikale programma. Ook zijn er jaarlijks special mystery guests die tot op het laatste moment geheim blijven.

Programma Het Amsterdamse Winterparadijs

Vooraf kun je al het dagelijks programma bekijken en samenstellen

Bereid jezelf voor op de ultieme winterbeleving in de RAI, stel gratis jouw eigen programma samen voordat je naar de winterse wereld gaat!

Bekijk het programma van Het Amsterdamse Winterparadijs

Culinair genieten

De Amsterdamse culinaire scene wordt jaarlijks gerepresenteerd door onder andere brasserie Van Dam. Ook zijn er winterse lekkernijen in overvloed, zoals oliebollen, poffertjes, snert, glühwein en chocomel. Eén ding is zeker, het food assortiment zal zich weer overtreffen.

Locatie Het Amsterdamse Winterparadijs

Ervaar de ultieme winterbeleving voor jong en oud in de RAI Amsterdam.

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs