Grill ’n Chill Festival

Meat the masters! Kom 20 mei naar het Grill ’n Chill Festival van Kampeerhal Roden. Proef heerlijke BBQ-gerechten en stel al jouw BBQ vragen aan de experts. Ook Jord Althuizen is aanwezig en verzorgt meerdere masterclasses. Kom gezellig langs!

Altijd al willen zien hoe zo’n eivormige barbecue werkt? Welke gerechten je allemaal kan maken op een barbecue? Of welke sauzen en kruiden jouw gerecht smaakvol maken? Dit is je kans!

Echte BBQ chefs komen langs van merken zoals: Weber, The Bastard, Kamado Joe, Cadac en nog veel meer! De hele dag staan de masters achter de grill om jou te laten zien wat voor lekkers je kan klaarmaken. Ervaar zelf de verschillende barbecues en stel direct je vragen aan de grillchefs.

Ook voormalig Nederlands kampioen barbecueën, Jord Althuizen is aanwezig. Hij geeft verschillende masterclasses om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur. Die mag jij niet missen! Of laat je BBQ-boek signeren door de grillmaster.

Een barbecue dag is natuurlijk niet compleet zonder zelf ook een vorkje mee te prikken. Proef de hele dag door verse gerechten, rechtstreeks van de grill! We steken de barbecues aan voor de ingang van Kampeerhal Roden, op de parkeerplaats. Te herkennen aan alle partytenten die buiten staan. Als echte barbecue liefhebber mag jij deze demo niet missen, dus kom gezellig langs.

Entree, proeven en de masterclasses zijn gratis!

Locatie Grill ’n Chill Festival

Kanaalstraat 63
9301 LR Roden

Aankomende evenementen

Lichtfestival Helder Licht

Locatie: Den Helder

Brocante Tuinfair Maasbree

Locatie: Maasbree

HobbyHorse evenement Rosmalen

Locatie: Rosmalen

XXL Vlo-markt WillemII stadion Tilburg 8 oktober

Locatie: Tilburg

Sfeervolle Kerst en Wild Fair op Kasteel Doorwerth

Locatie: Doorwerth (Renkum)

The Grandest Wedding Ever

Locatie: Deurne

Acapella matineeconcert met Be Sharp!

Locatie: Muiden

Foodtruck Herfstavond | De Norgerberg

Locatie: Norg

Het Heuvelland tot op (en in) de bodem uitgezocht!

Locatie: Margraten

Brocante in de Grote Kerk in Dordrecht ‘Special Edition’

Locatie: Dordrecht