Dutch Valley

Dutch Valley

Augustus | Dutch Valley zet jaarlijks Spaarnwoude op z'n kop!

Dutch Valley zet in augustus Spaarnwoude in Velsen Zuid – Noord-Holland op z’n kop!

Dutch Valley

Met meer dan 8 podia is er op het grote terrein veel te zien en te dansen. Dutch Valley is goed gevuld met een genre-overschrijdende muzikale kermisdag bomvol Pop, Rock, Hip-Hop en Nederlandstalig. Dutch Valley is het gezelligste feest van Nederland!

In augustus is recreatiegebied Spaarnwoude The Place To Be!

GO! Après Ski @Dutch Valley

GO! Après Ski is een ware traditie @Dutch Valley, een gevoel van thuiskomen, de gouden formule voor gezelligheid. Er zijn alleen maar topacts op GO! Après Ski. Het Feestteam staat op 11 augustus klaar om jou het gevoel te geven dat je een hele dag hebt geskied en dat biertje wel verdiend hebt.

Doe ook mee met een polonaise!

Het is een oudhollandse traditie @Dutch Valley die iedereen wel kent, de polonaise heeft iedereen wel eens gelopen. @Ducth Valley scholen ze u graag even bij! Om alles zo soepel mogelijk te doen laten verlopen en om bijvoorbeeld te voorkomen dat er handen op hoofden, rug, of billen verdwijnen, presenteert de organisatie u graag de polonaise etiquette.

Lees alles over de polonaise etiquette @Dutch Valley

Locatie Dutch Valley

Spaarnwoude, Velsen-Zuid

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs