De Knotsgekke Kaartendagen

De Knotsgekke Kaartendagen

februari | De Knotsgekke Kaartendagen voor creatievelingen!

De Knotsgekke Kaartendagen in de Brabanthallen Den Bosch is het event voor kaartenmakers en Scrappers, dit mag de echte creatieveling niet missen!

De Knotsgekke Kaartendagen

Begin februari is de leukste beurs in Den Bosch! Een beurs voor alle creatievelingen! De Knotsgekke Kaartendagen is de grootste creatieve beurs voor kaartenmakers en scrappers! Je vindt hier o.a. papier, stempelen, mixed media, journalling, diamond painting, scrapbooking, inkt, knipstoffen, snijmallen, ponsen, knipvellen, paperblocs, krijt- en vingertechniek etc, etc.

Tijdens De Knotsgekke Kaartendagen vind je veel bedrijven en kun je de leukste workshops volgen! Alles op het gebied van kaartenmaken en scrappen is hier te vinden. En daarnaast vind je op de beurs een presentatie van de laatste trends en vind je er volop inspiratie.

Ga samen met je vrienden, familie, kinderen of kleinkinderen naar deze beurs en beleef de leukste dag uit in het teken van jouw hobby.

Een dagje uit in Den Bosch is niet compleet zonder een lekkere Bossche Bol! 

Locaties De Knotsgekke Kaartendagen

Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs