China Light Festival 

China Light Festival

December t/m februari| China Light Festival is een magisch lichtspektakel tussen de dieren in Ouwehands Dierenpark Rhenen

China Light Festival is een magisch lichtspektakel in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

China Light Festival

Kom naar Ouwehands Dierenpark Rhenen en bewonder het magische lichtspektakel ‘China Light Festival’. Metershoge lichtkunstwerken toveren het dierenpark om tot een sfeervol lichtfestival voor alle leeftijden. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de lichtobjecten gemaakt door Chinese kunstenaars. Beleef in de avond het gigantische en totaal vernieuwde lichtspektakel van dichtbij!

Ga op avontuur met één van de wandelconcerten door de historische binnenstad, beluister de mooiste kamermuziek en bezoek één van de Verborgen Juwelen waarbij je op locaties komt waar je misschien anders nooit zou komen.

Locatie China Light Festival

Ouwehands Dierenpark Rhenen
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs