Carnivale Den Haag

Carnivale Den Haag

December | Beleef tijdens de kerstvakantie een winters festival vol magie!

Een winters festival vol magie, verwondering en bizarre belevenissen voor jong en oud tijdens de kerstvakantie.

Carnivale Den Haag

Tijdens de kerstvakantie staat het Haagse Huijgenspark in het teken van het Festival Carnivale. Een winterse kermis van weleer met vermaak en vertier uit alle windstreken. Ontdek een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte, gezelligheid en gekke, mooie tentjes die je binnentreedt om er vervolgens bizarre dingen mee te maken. Overdag gezellig voor het hele gezin, en in de avond ontluiken de rauwe randjes in de schaduw van de vlammen in de vuurkorven…

Magie, verwondering en bizarre belevenissen

Zo goed als uitgestorven acts en attracties worden samengebracht tijdens de donkere, rustige dagen tussen Kerstmis en Oud & Nieuw. Van De Man van 1,5 miljoen Volt, de vuurvreter, het vlooiencircus, dwergen, steltlopers, burlesque danseressen en de orgelman tot de kop van Jut, de zweefmolen en Dr. Pickens Elektrisch Kabinet. Dit alles ondergedompeld in een mystieke vrolijke sfeer. De Parade maar dan anders: magie, verwondering en bizarre belevenissen voor jong en oud.

Locatie Carnivale Den Haag

Huijgenspark
2515 BB Den Haag

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs