Cabaret Laren – Tom Lash Deugt met voorprogramma

Cabaret: Tom Lash – Deugt met voorprogramma

Op 7 april geniet je maar liefst van 3 voorstellingen voor de prijs van 1. In het voorprogramma comédiennes Schuringa en Van der Nat en daarna Tom Lash met Deugt!

Tom Lash brengt een greep uit zijn voorstelling Deugt naar het Brinkhuis Theater in Laren. In Deugt probeert Tom erachter te komen of hij zelf wel deugt. Of kunnen we maar beter alvast beginnen zijn nog niet eens opgerichte standbeeld neer te halen? Om hierachter te komen doet Tom een aantal lifehacks uit de doeken waar je u tegen zegt!

Het wordt tijd om wat dingen duidelijk te krijgen. Na een verwarrende pandemie en met het land politiek in meer stukjes opgedeeld dan ooit, moeten er keuzes worden gemaakt. Keuzes over wie we als land eigenlijk willen zijn. Keuzes over wat we willen leren van de afgelopen twee jaar. Over hoe we überhaupt terugkijken op die twee jaar, waarin alles anders werd, en heel veel hetzelfde bleef maar alleen zichtbaarder werd. Keuzes over naar wie we later straten willen vernoemen, en wie we liever onder het vloerkleed weg willen moffelen. De stelling is: Tom Lash deugt. Aan het publiek de keus of ze het daar mee eens zijn.

Tom Lash stond in 2012 in de finale van cabaretfestival Cameretten. Destijds met zijn 18 jaar als jongste ooit. Sindsdien maakte hij twee avondvullende cabaretvoorstellingen, stond hij op Theaterfestival de Parade met een voorstelling die hij samen met schrijver Ronald Giphart maakte en maakte hij een flinke stapel columns voor o.a. NPO Radio 1.

Voorprogramma Schuringa en Van der Nat

Ghislaine en José waren ook te zien in het Brinkhuis op 22 maart met BOM! in de Zaal open Mic. Bekijk de filmpjes en foto’s op onze nieuwspagina BOM! in de zaal Open Mic.

Om 20.15 begint het voorprogramma voor de show van Tom Lash. Dan spelen Schuringa en Van der Nat hun vierde try out van ‘Niet Avondvullend‘ in het Brinkhuis. Het voorprogramma duurt ca 40 minuten, daarna komt de voorstelling van Tom Lash.

Ghislaine (van der Nat, Breda, 1971 – foto rechts) is een geboren optimist, ontzettend vrijgezel, heeft een c.v. waar niemand chocola van kan maken en is enthousiast co-ouder van een zoon. Geschoold in Antwerpen en gevormd door de Koninklijke Marine. Naast bijlesjuf, pubercoach en stage-coordinator in het MBO, is zij, volgens eigen zeggen, part-time stand up comedian in opleiding. In januari 2018 stond voor het eerst op een podium. Tot haar verbazing stond ze een half jaar later op de finale van de Comedy Talent Award in Utrecht. Sindsdien beklimt ze elke week wel ergens een podium of een kratje.

José (Schuringa,Assen, 1978 – foto links) heeft nog niets gemerkt van het feit dat het leven bij veertig begint. Terwijl ze dat toch zeggen. Als eeuwige tweede loopt ze achter de feiten aan en rommelt ze wat in de marge. Misschien is dit het dan wel gewoon. Het leven. Een beetje aanmodderen. Of mag je na je veertigste ook nog gewoon blijven dromen van Carré? Een grote Sound of Music familie en nummer één zijn?

Locatie Cabaret Laren – Tom Lash Deugt met voorprogramma

Brink 29
1251 KT Laren

 

Aankomende evenementen

Sail Den Helder

Locatie: Den Helder

Biodiversiteitsmarkt Festival Zweiersdal

Locatie: Oosterbeek

Kunst & Muziek 3 – Federica Lorusso Trio

Locatie: Den Haag

Kunstexpositie René Wissink

Locatie: Houten

Taste of Asia

Locatie: Rotterdam

Zonnekijkdag 2023

Locatie: Castricum

Popkorenfestival Zierikzee

Locatie: Zierikzee

Uitnacht Arnhem

Locatie: Arnhem

Stoomdag

Locatie: Dronten

Amstelveen in 24hrs

Locatie: Amstelveen