Bridge2Bridge Run

De Bridge2Bridge run is een halve marathon en loopt grotendeels langs de beide oevers van de Maas. De ene oever in de gemeente Heumen (provincie Gelderland) en de andere oever in de gemeente Land van Cuijk (provincie Noord-Brabant). De beide bruggen binnen de gemeente Heumen over de Maas en het Maas-Waalkanaal waren in 1940-1944 van groot militair belang. De brug is ook een mooie metafoor voor verbinding. De verbinding van beide genoemde gemeenten, provincies, maar ook de organisaties die zich voor deze halve marathon in gaan zetten.

Deze halve marathon maakt deel uit van het herdenkingsprogramma ’80 jaar vrijheid’, waarin wordt teruggeblikt op militaire operaties van 80 jaar geleden, maar ook op actuele thema’s gerelateerd aan oorlog en vrede.

De start en finish is voor het Dorpshuis van Nederasselt (Kerklaantje 17, 6612 BB Nederasselt). Er worden onderweg meerdere drankposten ingericht. Zin in een leuke, gezellige, gezonde en sportieve bezigheid in de natuur? Schrijf je dan snel in. Er wordt gebruik gemaakt van een professioneel tijdregistratie systeem, met behulp van tags in de startnummers. Iedere deelnemer ontvangt een unieke herinneringsmedaille!

Er staat 1 afstand op het programma: 10:00 – 21.1 kilometer, kosten 15 euro
Voorinschrijven kan tot en met 10 september 2024. Op de dag zelf inschrijven kan tot 15 minuten voor de aanvang.
Inschrijven via https://inschrijven.nl/form/2024091551418-nl

De organisatie is in handen van Stichting Nederasselt Gezond en Raamvallei Duomarathon (Mill/Land van Cuijk), ondersteund door Erfgoedplatform Gemeente Heumen en Myllesheem Mill. Zie ook www.nederasseltgezond.nl

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.