Boktober bij Geitengeluk – 1 Oktober 2023

Ontdek de pure vreugde van ambachtelijke geitenproducten tijdens de Boktober! We nodigen je uit om de puurheid van Geitengeluk te leren kennen en je smaakpapillen te verwennen met een unieke ervaring. Laat ons je meenemen op een reis vol smaken, warme gastvrijheid en natuurlijke lekkernijen.

Wat maakt Geitengeluk zo speciaal?

De geiten van geitengeluk zijn niet voor niks zo gelukkig. Ze worden namelijk met heel veel zorg en liefde verzorgd. Onze geiten krijgen nèt even dat extraatje wat ze zo gelukkig maakt.

We gunnen de geiten veel rust en ruimte. Doordat de geiten in een kleine kudde leven ervaren ze minder concurrentie en stress. Ook behouden de geiten hun horens wat ervoor zorgt dat rangorde op een diereigen manier bepaald kan worden. De geiten hebben heel veel ruimte waardoor ze elkaar te allen tijden gemakkelijk uit de weg kunnen bij bijvoorbeeld een conflict. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze geiten ook echt geit kunnen zijn. We bieden ze daarom verschillend speel-en klimmateriaal aan.

De geiten krijgen elke dag een heerlijke mix van gras, stro en brokken wat aangevuld wordt met kruiden en snoeiafval zoals bramen, druiven en wilgbladeren. Naast het feit dat onze geiten zo blij worden van speelmogelijkheden en lekker voer, proberen wij ze ook zo gezond mogelijk op te laten groeien en te houden. Zo zijn de geiten uiteraard geënt tegen Q-koorts, zijn ze vrij van veel voorkomende geitenziekten & zoönoses en worden ze behandeld door een dierenarts wanneer ze echt ziek blijken te zijn. Al het bovengenoemde zorgt ervoor dat de geiten een mooie hoeveelheid en kwaliteit melk produceren waarvan wij uiteindelijk de lekkerste ambachtelijke kaas en zuivel kunnen maken!

Wat kun je verwachten van Boktober?

Proeverij van Geitenkazen: Laat je verrassen door een verscheidenheid aan geitenkazen, van zacht en romig tot pittig en vol van karakter. Wij begeleiden je bij het ontdekken van unieke pairings en geven je inzicht in het kaasbereidingsproces.

Verse Geitenmelk: Proef de natuurlijke puurheid van verse geitenmelk, rechtstreeks van onze eigen gezonde kudde. Leer meer over de voordelen van geitenmelk en hoe het een heerlijke aanvulling kan zijn op je dagelijkse routine.

Geitenzuivel Lekkernijen: Laat je verrassen door een scala aan geitenzuivel lekkernijen, van romige yoghurt tot verse labneh. Ontdek hoe veelzijdig geitenzuivel kan zijn in verschillende creaties.

Naast onze eigen producten kun je ook kennis maken met vele andere streekproducten.

Klaar om je smaakpapillen te verwennen en een onvergetelijke ervaring te beleven op de Geitengeluk Proeverij? Gun jezelf een dag vol plezier, leren en natuurlijk genieten.

Datum: 1 oktober 2023
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Geitengeluk, Vrij 5 in Siebengewald

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 1 oktober voor een onvergetelijke proeverij-ervaring bij Geitengeluk!

Verspreid het geitengeluk! Deel deze ervaring met je vrienden.
Volg ons op sociale media voor updates en sneak peeks: https://www.facebook.com/geitengeluk

Geitengeluk – Waar een geit echt geit kan zijn.

Locatie Boktober bij Geitengeluk – 1 Oktober 2023

Vrij 5
5853 EJ Siebengewald

Aankomende evenementen

Foodtruck Herfstavond | De Norgerberg

Locatie: Norg

Oogstfeest

Locatie: rotterdam

Het Heuvelland tot op (en in) de bodem uitgezocht!

Locatie: Margraten

Concert Les Belles Chansons

Locatie: Ruurlo

DUDOK KWARTET en SHUANN CHAI (piano) aanvang 20.15 uur

Locatie: Alkmaar

papaver voorstelling improvisatietheater

Locatie: Alkmaar

Spotlights on West Side Story

Locatie: Doetinchem

Third time alone

Locatie: Hoogeveen

Food la Route Lisse!

Locatie: Lisse