‘Angel of Australia’ Mirusia in Theater De Leest

De Nederlands-Australische sopraan Mirusia komt donderdag 8 december naar Theater De Leest in Waalwijk om het Nederlandse publiek te betoveren met haar engelachtige stem. Vier Kerst samen met Mirusia tijdens Merry & Bright.

Haar laatste twee geplande tours moesten worden afgezegd door de coronapandemie, maar dit seizoen is het dan eindelijk tijd voor Mirusia om terug te keren naar haar tweede thuisland en de harten van haar Nederlandse fans te verwarmen in de koude wintermaanden. Ruim 10 jaar treedt ze op over de hele wereld met André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest, maar ook solo stijgt Mirusia tot grote hoogtes. In haar geboorteland Australië stond ze meermalen op nummer één in de poplijsten en wordt ze ook wel ‘Australia’s Songbird’ (Radio 3AW) en ‘a once in a generation voice’ (ABC Radio) genoemd.

Merry & Bright

Samen met de beste muzikanten laat de muze van André Rieu in haar voorstelling Merry & Bright de mooiste melodieën en eigen werk horen. Tijdens dit feestelijke en sprankelende concert komen zelfs de Australische kerstliedjes voorbij. Het belooft een muzikaal, visueel en emotioneel spektakel te worden. Wat is er beter dan daarmee het jaar te eindigen of het nieuwe jaar in te luiden?

Mirusia is met Merry & Bright op donderdag 8 december te zien in Theater De Leest in Waalwijk. Naast Waalwijk gaat Mirusia ook langs in Roosendaal (9/12), Oss (16/12), Veldhoven (22/12) en Breda (26/12).

Locatie ‘Angel of Australia’ Mirusia in Theater De Leest

Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk

 

Aankomende evenementen

All-InTheMix meezingfeest

Locatie: Schalkwijk

Chris Brown in de Ziggo Dome

Locatie: Amsterdam

Kingsland Groningen

Locatie: Groningen

Kingsland Amsterdam

Locatie: Amsterdam

Kingsland Rotterdam

Locatie: Rotterdam

Tentoonstelling ‘Van Gogh in Auvers’ in het Van Gogh Museum

Locatie: Amsterdam

Tentoonstelling Wouter Dam in Kunstmuseum Den Haag

Locatie: Den Haag

Blinddate op Valentijnsdag bij de The Great Escape

Locatie: Zwolle

QMusic de Party Koningsnacht festival

Locatie: Enschede

Prinsen- en prinsessencursus Kasteel Hernen

Locatie: Hernen