‘Angel of Australia’ Mirusia in Theater De Leest

De Nederlands-Australische sopraan Mirusia komt donderdag 8 december naar Theater De Leest in Waalwijk om het Nederlandse publiek te betoveren met haar engelachtige stem. Vier Kerst samen met Mirusia tijdens Merry & Bright.

Haar laatste twee geplande tours moesten worden afgezegd door de coronapandemie, maar dit seizoen is het dan eindelijk tijd voor Mirusia om terug te keren naar haar tweede thuisland en de harten van haar Nederlandse fans te verwarmen in de koude wintermaanden. Ruim 10 jaar treedt ze op over de hele wereld met André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest, maar ook solo stijgt Mirusia tot grote hoogtes. In haar geboorteland Australië stond ze meermalen op nummer één in de poplijsten en wordt ze ook wel ‘Australia’s Songbird’ (Radio 3AW) en ‘a once in a generation voice’ (ABC Radio) genoemd.

Merry & Bright

Samen met de beste muzikanten laat de muze van André Rieu in haar voorstelling Merry & Bright de mooiste melodieën en eigen werk horen. Tijdens dit feestelijke en sprankelende concert komen zelfs de Australische kerstliedjes voorbij. Het belooft een muzikaal, visueel en emotioneel spektakel te worden. Wat is er beter dan daarmee het jaar te eindigen of het nieuwe jaar in te luiden?

Mirusia is met Merry & Bright op donderdag 8 december te zien in Theater De Leest in Waalwijk. Naast Waalwijk gaat Mirusia ook langs in Roosendaal (9/12), Oss (16/12), Veldhoven (22/12) en Breda (26/12).

Locatie ‘Angel of Australia’ Mirusia in Theater De Leest

Vredesplein 12
5142 RA Waalwijk

 

Aankomende evenementen

Sail Den Helder

Locatie: Den Helder

Biodiversiteitsmarkt Festival Zweiersdal

Locatie: Oosterbeek

Kunstexpositie René Wissink

Locatie: Houten

Taste of Asia

Locatie: Rotterdam

Zonnekijkdag 2023

Locatie: Castricum

Popkorenfestival Zierikzee

Locatie: Zierikzee

Uitnacht Arnhem

Locatie: Arnhem

Stoomdag

Locatie: Dronten

Schuttersfestijn Doornenburg

Locatie: Doornenburg

Lady-P Boat Party

Locatie: Amsterdam