Amsterdam Tattoo Convention

Amsterdam Tattoo Convention 2023: Een viering van tattoos, cultuur en expressie.

De Amsterdam Tattoo Convention is niet zomaar een evenement; het is een beleving van de diverse en levendige tattoo-gemeenschap. Tatoeëerders en liefhebbers van over de hele wereld komen samen in het hart van Amsterdam bij de NDSM Loods, waar ze hun talent laten zien en hun passie voor deze eeuwenoude vorm van zelfexpressie delen.

De conventie van dit jaar zal een indrukwekkende line-up bevatten van ongeveer 270 tattoo-artiesten uit verschillende hoeken van de wereld. Deze getalenteerde artiesten vertegenwoordigen een breed scala aan stijlen, technieken en culturele achtergronden, wat bijdraagt aan de grote diversiteit en artistieke uitmuntendheid van de tattoo wereld.

Buiten het brede aanbod aan artiesten, zal deze conventie ook drie bijzondere tattoo-tradities in de kijker zetten: traditionele Japanse, Thaise en Maori handpoke tatoeages. Gerenommeerde kunstenaars die gespecialiseerd zijn in deze stijlen zullen aanwezig zijn en bezoekers een unieke kans bieden om getuige te zijn van de schoonheid en complexiteit van deze oude praktijken.

Naast de tattoo gerichte activiteiten, hebben bezoekers toegang tot een breed scala aan verkopers die tattoo gerelateerde merchandise, (piercing) sieraden, kappers, kleding, bodypaint, eetkraampjes en muziek aanbieden. Dit alles zal een feestelijke sfeer creëren die perfect aansluit bij de geest van de conventie.

De Amsterdam Tattoo Convention verwelkomt mensen uit alle lagen van de bevolking, of het nu gaat om doorgewinterde tattoo-verzamelaars, nieuwsgierige beginners of gewoon liefhebbers van de kunst en cultuur. Het biedt ruimte om de schoonheid van tatoeages te vieren en de diverse perspectieven te waarderen die deze kunstvorm zo speciaal maken.

Tickets voor de Amsterdam Tattoo Convention zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.

Locatie Amsterdam Tattoo Convention

NDSM-Plein 85
1033 WC Amsterdam

Aankomende evenementen

Foodtruck Herfstavond | De Norgerberg

Locatie: Norg

Oogstfeest

Locatie: rotterdam

Het Heuvelland tot op (en in) de bodem uitgezocht!

Locatie: Margraten

Concert Les Belles Chansons

Locatie: Ruurlo

DUDOK KWARTET en SHUANN CHAI (piano) aanvang 20.15 uur

Locatie: Alkmaar

papaver voorstelling improvisatietheater

Locatie: Alkmaar

Brocante in de Grote Kerk in Dordrecht ‘Special Edition’

Locatie: Dordrecht

Spotlights on West Side Story

Locatie: Doetinchem

Third time alone

Locatie: Hoogeveen

Food la Route Lisse!

Locatie: Lisse