Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival

December t/m januari | Amsterdam Light Festival kleurt Amsterdam in de mooiste kleuren!

In de donkerste periode van het jaar wordt Amsterdam verlicht door het internationale Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival

In de koude en donkerste periode van het jaar verlicht het Amsterdam Light Festival haar bezoekers met een groot aantal kleurrijke kunstwerken. De historische binnenstad van Amsterdam is meer dan 50 dagen het sfeervolle decor van het internationale lichtkunstfestival. Onder de deelnemers bevinden zich wereldberoemde lichtkunstenaars.

De kunstwerken van Amsterdam Light Festival zijn zowel op het water als op het land te bewonderen. Let op! Beide tentoonstellingen hebben verschillende openingsdata en openingstijden.

Verschillende rederijen bieden speciale rondvaarten aan om de waterroute vanaf het water te bewonderen. De prijzen verschillen per rederij. De deelnemende rederijen helpen het festival mogelijk te maken door een afdracht per verkocht kaartje te doen.
De kunstwerken langs de waterroute zijn wandelend of fietsend gratis toegankelijk. De tentoonstelling op het Marineterrein kan ook bezocht worden met een gids.

Locatie Amsterdam Light Festival

Centrum Amsterdam / Grachten van Amsterdam

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs