Amstelveen in 24hrs

Tijdens Amstelveen in 24hrs op zaterdag 3 juni kun je 24 uur lang op ontdekkingstocht door Amstelveen. Lokale ondernemers en culturele hotspots openen hun deuren en laten zich van hun meest unieke kant zien.
Leer de stad kennen en ontdek dat in Amstelveen veel te doen is. Hieronder een greep uit de meer dan 45 gratis activiteiten:

Ga op safari: In de achtertuin van Amstelveen ligt een heus natuurreservaat. En je kunt er ook op safari! Neem een verrekijker en picknickmand mee en ga met een vogelaar op zoek naar weidevogels als de grutto op het weidevogelpad in de Bovenkerkerpolder.

Klimmen in het donker: Dat is nog eens een uitdaging: klimmen in het donker! Klauter in het Fun Forest via touwen, ladders en bruggen een weg door de bomen, met een paar lichtjes als wegwijzer.

Nachtelijke rondleiding in de bierbrouwerij: Flikkerende kaarsen tussen glinsterende brouwketels en het zoete gezang van de Amstel River Singers creëren de perfecte setting voor een intieme rondleiding. Vanaf 23.00 uur is bierbrouwerij in de voormalige Sint Annakerk de zwoelste plek van Amstelveen!

Kijk op de website visitamstelveen.nl/24hrs voor het volledige programma van Amstelveen in 24hrs

Locatie Amstelveen in 24hrs

Amstelveen
1189 Amstelveen

Aankomende evenementen