Amersfoortse zanger David Visser, zingt hoofdrol in de Opera Onegin

David Visser schittert als Jevgeni Onegin in de zomerproductie van Opera Spanga. Met zijn krachtige stem en indrukwekkende vocale bereik brengt Visser de onvergetelijke rol van de onweerstaanbare maar afstandelijke Jevgeni Onegin tot leven.

De opera Jevgeni Onegin, gebaseerd op het gelijknamige werk van Aleksandr Poesjkin en gecomponeerd door de meesterlijke Pjotr Iljitsj Tsjaikovski, vertelt het pijnlijk romantische verhaal van Tatjana, gespeeld door Aylin Sezer, die verliefd wordt op Jevgeni, maar genadeloos wordt afgewezen.
Deze uitvoering van Opera Spanga biedt meer dan alleen zang. Het gezelschap heeft Ivgi&Greben, een internationaal dansgezelschap gevestigd in Fryslân, gevraagd om samen te werken en deze overweldigende opera te transformeren tot spannend theater. Het resultaat belooft een adembenemende samensmelting van zang, dans en drama te zijn.

Van 20 juli tot en met 5 augustus speelt deze voorstelling voorstelling in Spanga, waar een halfopen tent uitzicht biedt op het betoverende berkenlandschap van de Rottige Meente.

Met een getalenteerde cast, waaronder Itzel Medecigo als Olga, Juan Carlos Echeverry als Lenski, Catrin Wyn Davies als Larina en vele anderen, belooft deze productie een ware traktatie voor de zintuigen te worden.

Onder leiding van dirigent Tjalling Wijnstra brengen het Spanga Festival Koor en Orkest de prachtige muziek van Tsjaikovski tot leven, terwijl de regie in handen is van Corina van Eijk, Uri Ivgi en Johan Greben.

 

Locatie Amersfoortse zanger David Visser, zingt hoofdrol in de Opera Onegin

.
. Spanga

Aankomende evenementen

Foodtruck Herfstavond | De Norgerberg

Locatie: Norg

Oogstfeest

Locatie: rotterdam

Het Heuvelland tot op (en in) de bodem uitgezocht!

Locatie: Margraten

Concert Les Belles Chansons

Locatie: Ruurlo

DUDOK KWARTET en SHUANN CHAI (piano) aanvang 20.15 uur

Locatie: Alkmaar

Vitaliteitsweek Laren

Locatie: Laren

papaver voorstelling improvisatietheater

Locatie: Alkmaar

Brocante in de Grote Kerk in Dordrecht ‘Special Edition’

Locatie: Dordrecht

Spotlights on West Side Story

Locatie: Doetinchem