3 locaties | 4 ateliers | kunstroute op het Hogeland

3 locaties | 4 ateliers | kunstroute op het Hogeland

Een kleine spannende kunstroute op 3 en 4 augustus in Warfhuizen, Saaxumhuizen en Kloosterburen. Vier kunstenaars zetten hun deuren voor je open tussen 11.00 en 17.00 uur.

Zo kun je bij Ina Fekken door haar huis dwalen, tussen een installatie met bewerkte dozen en papierwerken door. Ze noemt haar wandeling: ‘inverpakt, een expeditie door het woonhuis’. Het huis als brein. Anne Marieke Millenaar toont textielwerk en zij heeft speciaal voor deze dagen een ‘wonderkamer’ ingericht. Een deur verder op dit adres is het atelier van Maarten Robert: de geur van hout komt je tegemoet. Hij omschrijft zijn werk als ‘tussen beeldhouwen en houtsnijden in’. In de presentatieruimte, het atelier en de bostuin van anne wine word je verwelkomd door onder andere kakelverse ‘beeldbouwsels’.

Deze route is prima te fietsen.

De kunstroute is open van 3 t/m 4 augustus 2024 tussen 11.00 en 17.00 uur.

De locaties:
Ina Fekken, Warfhuizen, Burg. IJ Wiersumstraat 18
Anne Marieke Millenaar en Maarten Robert, Saaxumhuizen, Dorpsstraat 5
anne wine, Kloosterburen, Hoofdstraat 69.

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs