Effe weg

Ga eens Effe weg!

Heb je zin om heel even effe weg te gaan?

Hier vind je vele mogelijkheden voor een leuk dagje, weekendje of zelfs weekje weg. Van dierentuinen tot hotels en van attractieparken tot bungalowparken, er is voor ieder wat wils! Bekijk hieronder een aantal leuke mogelijkheden uitgelicht om effe weg te gaan!

De leukste hotelovernachtingen

Effe weg? Boek er direct een hotelovernachting bij zodat je er direct een heel weekend weg van kunt maken. Er zijn talloze opties, in vrijwel elke grote plaats vind je wel een hotel. Een romantisch hotel of juist een gezellig familiehotel? Alles is mogelijk.

Ideeën om effe weg te gaan

Ben je nog op zoek naar leuke ideeën om effe weg te gaan? Het ligt er maar net aan waar je zin in hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan een leuke grote stad, zoals;

Bezoek er bijvoorbeeld een museum, theater of een leuk event. In Amsterdam kun je bijvoorbeeld Madame Tussauds of het Anne Frank Huis bezoeken. In Den Haag zijn Madurodam, het Museon en attractiepark Drievliet echte aanraders. Of wat dacht je van een rondleiding of wandelen door de tuinen van Paleis Noordeinde?

Effe weg met de kinderen

Ook als je eens lekker weg wilt met de kinderen heb je een ruime keuze in Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke dierentuin? Vrijwel alle kinderen vinden een uitje naar een dierenpark een echte traktatie. In Dierenpark Emmen, WILDLANDS in de provincie Drenthe kun je onder andere giraffes, olifanten en beren bekijken.

In Dolfinarium Harderwijk zijn de dolfijnen, walrussen, bruinvissen, zeehonden, zeeleeuwen en allerlei andere zeedieren te bezichtigen. De bekendste dierentuin van Nederland is waarschijnlijk ARTIS, deze is te vinden in Amsterdam.

Bezoek een attractiepark

Een ander leuk uitje voor kinderen is natuurlijk een speeltuin of attractiepark. Het meest spectaculaire attractiepark in Nederland is waarschijnlijk Walibi Holland. Maak een ritje in de Goliath, de hoogste en langste stalen achtbaan van de Benelux. Of wat dacht u van een spetterend ritje in de Crazy River? Ook voor de kleintjes zijn hier allerlei leuke attracties.

Mogelijkheden genoeg om effe weg te gaan in Nederland!