Effe weg

Ga eens Effe weg!

Effe weg. Heeft u wel zin om effe weg te gaan? Dat treft, want dan bent u op de juiste website aangekomen. Hier vindt u talloze mogelijkheden voor een leuk dagje, weekendje of zelfs weekje weg. Van dierentuinen tot hotels en van attractieparken tot bungalowparken, er is voor ieder wat wils! Bekijk hieronder een aantal leuke mogelijkheden uitgelicht om effe weg te gaan!

De leukste hotelovernachtingen

Effe weg? Boek er direct een hotelovernachting bij zodat u er direct een heel weekend weg van kunt maken. Er zijn talloze opties, in vrijwel elke grote plaats vindt u wel een hotel. Een romantisch hotel of juist een gezellig familiehotel? Alles is mogelijk.

Ideeën om effe weg te gaan

Bent u nog op zoek naar leuke ideeën om effe weg te gaan? Het ligt er maar net aan waar u zin in heeft. Wat zegt u bijvoorbeeld van een bezoekje aan een leuke grote stad, zoals Haarlem, Amsterdam, Groningen of Den Haag? Bezoek er bijvoorbeeld een museum, theater of andere attractie. In Amsterdam kunt u bijvoorbeeld Madame Tussauds of het Anne Frank Huis bezoeken. In Den Haag zijn Madurodam, het Museon en attractiepark Drievliet echte aanraders. Of wat dacht u van Paleis Noordeinde?

Effe weg met de kinderen

Ook als u eens lekker weg wilt met de kinderen heeft u een ruime keuze in Nederland. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke dierentuin? Vrijwel alle kinderen vinden een uitje naar een dierenpark een echte traktatie. In Dierenpark Emmen, WILDLANDS in de provincie Drenthe kunt u onder andere giraffes, olifanten en beren bekijken. In Dolfinarium Harderwijk ziet u dolfijnen, walrussen, bruinvissen, zeehonden, zeeleeuwen en allerlei andere zeedieren. De bekendste dierentuin van Nederland is waarschijnlijk ARTIS, te vinden in Amsterdam.

Bezoekje aan een attractiepark

Een ander leuk uitje voor kinderen is natuurlijk een speeltuin of attractiepark. Het meest spectaculaire attractiepark in Nederland is waarschijnlijk Walibi Holland. Maak een ritje in de Goliath, de hoogste en langste stalen achtbaan van de Benelux. Of wat dacht u van een spetterend ritje in de Crazy River? Ook voor de kleintjes zijn hier allerlei leuke attracties.

Mogelijkheden genoeg om effe weg te gaan in Nederland!