Een avondje lachen bij een oudejaarsconference

Ga een avondje lachen bij een Oudejaarsconference! #uitgaanstip

Ieder jaar zo ook dit jaar zijn er vele oudejaarsconferences in de theaters in Nederland, dit is altijd hét hoogtepunt van het jaar voor alle cabaretliefhebbers. Meerdere cabaretiers vertellen de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. Deze voorstellingen zijn in grote en kleine theaters te zien, ga een avondje lachen bij een oudejaarsconference!

Een avondje lachen bij een Oudejaarsconference

Ieder jaar gaan meerdere cabaretiers het toneel op voor hun ‘oudejaars’. Het hele jaar lang kijken en zoeken ze naar bijzondere gebeurtenissen die bij uitstek zorgen voor een hoop commotie en lachsalvo’s in de zaal. Deze cabaretvoorstelling staat symboliek als afsluiting van het jaar. Het is dan ook een typisch Nederlandse traditie.

Oudejaarsconference RTL 4

Ieder jaar wordt er een oudejaarsconference uitgezonden op RTL 4. In 2018 speelt Guido Weijers De Oudejaarsconference. Geen nieuwjaarsconferentie, geen Oudejaarsshow, maar ‘De Oudejaarsconference’. Dat je het even weet! Guido sleurt je mee door het afgelopen jaar. Daar heeft Weijers wederom een heel arsenaal aan gevaarlijke munitie en rake grappen. Confronterend, intelligent, wars van regels en vooral met veel humor.

Bestel snel tickets voor de oudejaarsconference van Guido Weijers

 

Oudejaarsconference 2018 Sjaak Bral

Sjaak Bral speelt ieder jaar een oudejaarsconference. Sjaak Bral is de enige cabaretier die al eenentwintig jaar in z’n eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2018 wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met de gulle lach, opgediend. Al was uw jaar nog zo waardeloos – u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral.

Oudejaarsconference met Marc Marie Huijbrechts

Marc Marie Huijbrechts verteld u ook altijd een zeer verrassende oudejaarsconference. Marc-Marie speelt al jaren soloprogramma’s in de theaters en hij speelt in 2018 voor het eerst oudejaarsconference. Marc-Marie verheugt zich erop het jaar samen met het publiek nog eens op een rij te zetten in zijn ‘Oudejaars 2018 – Onderweg naar morgen’. En hem kennende, wordt het een route vol zijpaadjes en verrassende wendingen.

 

U leest het! U kunt zich in de vele theaters goed vermaken met een Oudejaarsconference! Op TheatersinNederland vind u een overzicht van alle theaters in Nederland. U vindt hier ook de artiesten en voorstellingen. Zo vind u vast een oudejaarsvoorstelling bij u in de buurt!

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl