Een avondje lachen bij een oudejaarsconference

Ga een avondje lachen bij een Oudejaarsconference! #uitgaanstip

Ieder jaar zo ook dit jaar zijn er vele oudejaarsconferences in de theaters in Nederland, dit is altijd hét hoogtepunt van het jaar voor alle cabaretliefhebbers. Meerdere cabaretiers vertellen de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. Deze voorstellingen zijn in grote en kleine theaters te zien, ga een avondje lachen bij een oudejaarsconference!

Een avondje lachen bij een Oudejaarsconference

Ieder jaar gaan meerdere cabaretiers het toneel op voor hun ‘oudejaars’. Het hele jaar lang kijken en zoeken ze naar bijzondere gebeurtenissen die bij uitstek zorgen voor een hoop commotie en lachsalvo’s in de zaal. Deze cabaretvoorstelling staat symboliek als afsluiting van het jaar. Het is dan ook een typisch Nederlandse traditie.

Oudejaarsconference op TV

Ieder jaar wordt er een oudejaarsconference uitgezonden op meerdere zenders, zo ook op RTL 4. In 2018 speelde Guido Weijers De Oudejaarsconference. Geen nieuwjaarsconferentie, geen Oudejaarsshow, maar ‘De Oudejaarsconference’. Dat je het even weet! Guido sleurde je mee door het afgelopen jaar. Daar heeft Weijers wederom een heel arsenaal aan gevaarlijke munitie en rake grappen. Confronterend, intelligent, wars van regels en vooral met veel humor. 

NPO 1 zend ook oudejaarsconference uit. Daar waren Claudia de Breij, Martijn Koning al eens te zien.

Martijn Koning gaat zijn ‘oudejaars’ voorstelling te lijf zoals alleen hij dat kan: met onstuimige energie, denderend door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, porrend, uitdagend en van de hak op de tak. Een stier door de porseleinkast, de actualiteit als rode lap.

Deze voorstelling is dan te zien in meerdere theaters in Nederland maar wordt ook uitgezonden op TV.

Oudejaarsconference Sjaak Bral

Sjaak Bral speelt ieder jaar ook wel een oudejaarsconference. Sjaak Bral is de enige cabaretier die al eenentwintig jaar in z’n eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ieder jaar wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met de gulle lach, opgediend. Al was uw jaar nog zo waardeloos – u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral.

Oudejaarsconference met Marc Marie Huijbrechts

Marc Marie Huijbrechts verteld u ook altijd een zeer verrassende oudejaarsconference. Marc-Marie speelt al jaren soloprogramma’s in de theaters en hij speelde in 2018 voor het eerst oudejaarsconference. Marc-Marie verheugde zich erop het jaar samen met het publiek nog eens op een rij te zetten in zijn ‘Oudejaars 2018 – Onderweg naar morgen’. was een groot succes!

 

Je leest het! In de vele theaters kun jij en je vrienden of familie je erg goed vermaken tijdens een Oudejaarsconference! Op TheatersinNederland vind je een overzicht van alle theaters in Nederland. Je vindt hier ook de artiesten en voorstellingen. Zo vind je vast een oudejaarsvoorstelling bij jou in de buurt!

Bekijk het overzicht cabaret / oudejaarsvoorstellingen op TheatersinNederland