Dagje winkelen in Emmen

Naast een bezoek aan Willands Emmen kun je gezellig winkelen in Emmen!

Ga een dagje winkelen in Emmen! Emmen een gezellige plaats in het zuidoosten van Drenthe, het meest bekend vanwege de dierentuin WILDLANDS maar ook zeer geschikt voor een dagje winkelen.

Lees de blog over dagje WILDLANDS Emmen

Na de auto geparkeerd te hebben, in bijvoorbeeld de parkeergarage in de Westerstraat, loop je zo het centrum van Emmen in. Emmen biedt een divers scala aan winkels. Wat je ook zoekt om te shoppen, zeer grote kans dat je dit in het centrum van Emmen zult vinden.

Dagje winkelen in Emmen

In de Noorderstraat zitten verschillende leuke winkels waar van alles te koop is. Diverse drogisterijen als Drogisterij Maat, Schoenenwinkels als Ballij Schoenen en je games kun je kopen bij Gameshop Play-it. Als je toch net bij Play-it weg komt, ga dan een kopje koffie of thee drinken bij Brownies & downieS met wat lekkers erbij of bij Koffie- en Theehuis Melange. Opgeladen door je kop koffie of thee vervolg je de weg naar het shopavontuur in Emmen. Nog vele winkels te gaan!

Het voordeel van Emmen is dat alles op loopafstand is. Het centrum is gezellig en uitnodigend om een dagje door te brengen. Nu is het tijd om kleding te shoppen! De basis van de outfit is het ondergoed. Vrouwen kunnen hiervoor terecht bij Lincherie in de Noorderstraat en mannen bij Albert Herenmode. Mannen kunnen naast het ondergoed ook de rest van hun outfit hier kopen. Ze bieden de collectie aan van de bekende maar ook van diverse onbekende labels.

Voor de dames is er een groot aanbod aan winkels in het centrum van Emmen, waaronder:

  • Boerland Mode
  • Leads & Lady
  • Elizabeth Young
  • Bb2
  • Bertus Mode
  • Kooistra’s Kledinghuis

Met de tassen vol kleding heb je onderhand zin in een hapje eten. Maar waar ga je naartoe? Heb je zin in een broodje van de Subway of ga je voor iets uitgebreider bij Grandcafé Rue de la Gare? Veel keuzes en voor ieder wat wils!

Na de lunch kun je voldaan naar huis of je gaat nog even verder met winkelen! Wil je niet alleen kleding shoppen en ben je opzoek naar wat accesoires? Neem dan zeker eens een kijkje bij Mijn Kraam Emmen of Kringloop De Handel voor curiosa. Ook voor de elektronica, gadgets etc. kun je slagen in Emmen.

De Media markt zit gevestigd aan het Noorderplein of winkel je liever bij de kleine ondernemer ga dan naar Boxxer Emmen.

Koopzondag Emmen

Net als in vele grote plaatsen heeft ook Emmen diverse koopzondagen in het jaar. Ook zijn er tal van evenementen in Emmen. In het grote ATLAS Theater pal naast de dierentuin zijn leuke voorstellingen voor jong en oud! Grote musicals maar ook lokale verenigingen treden er op. Emmen heeft veel te bieden en het is er gezellig! Kijk dus eens zeker verder dan alleen de dierentuin in Emmen en ga een dagje shoppen!

Wij wensen je veel plezier tijdens je dagje shoppen in Emmen!