Dagje weg

Dagje weg. In heel Nederland zijn talloze leuke mogelijkheden voor een dagje weg.

 

[column]top 10 uitjes[/column]

[column]alle uitjes nederland[/column]

 

[adsense slot=3760907083 sizes=728×90|468×60|300×250]

 

Zin in een dagje weg?

Dan bent u hier op de juiste plaats aangekomen! Of u nu op zoek bent naar een leuk uitje met de kids of wilt u juist romantisch met z’n tweetjes een dagje weg? Alles is mogelijk. Van Amsterdam tot Maastricht, overal vindt u tientallen leuke uitjes. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden!

Dagje weg met de kinderen

dagje weg eftelingWilt u de kinderen trakteren op een gezellig uitje? Zorg dat ze de dag van hun leven beleven en neem ze mee naar een van de attractieparken of dierentuinen die er in Nederland zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van Dierenpark Emmen? Deze dierentuin wordt wel de mooiste van Nederland genoemd. U vindt er talloze exotische en minder exotische dieren zoals olifanten, giraffes, apen en emoes.

Ook GaiaZOO in Kerkrade in de provincie Limburg is een echte aanrader. Er leven zo’n 100 diersoorten waaronder een aantal diersoorten die u nergens anders in Nederlandse dierentuinen vindt zoals de boshond en de muskusos. Naast vele dieren is er natuurlijk ook een leuke binnenspeeltuin.

Wilt u de kinderen een écht spectaculair uitje bieden, dan is een attractiepark wat u zoekt voor uw dagje weg. Iedereen kent waarschijnlijk wel Walibi Holland en de Efteling, maar ook Attractiepark Slagharen garandeert een onvergetelijke dag voor de kinderen!

Dit pretpark in Overijssel trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Probeer zelf de spannende achtbaan Thunder Loop, de leuke kabelbaan of de misselijkmakende Tomahawk.

Genieten van de natuur

dagje weg natuur drentheDoet u het liever een dagje rustig aan? Ook daarvoor hoeft u natuurlijk niet per se thuis te blijven. Ga er lekker op uit en geniet van de natuur. Aan mooie natuur is in Nederland namelijk geen gebrek! Of u nu in Groningen of in Zeeland of in Overijssel bent, elke provincie heeft zijn eigen unieke en mooie kenmerken.

Volg bijvoorbeeld eens een van de mooie wandelroutes in het Groene Hart, het veenweidegebied in de Randstad. Deze stille oase middenin het dichtbevolkte gebied doet iedereen goed. Of wat dacht u bijvoorbeeld van fietsen in het mooie Drenthe? Het is de ideale fietsprovincie met tal van fietsroutes.

Uiteraard loopt hier ook het bekende knooppuntensysteem, wat een route uitstippelen helemaal makkelijk maakt!