Dagje uit Rotterdam

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes en de leukste evenementen!

Ga eens een Dagje uit Rotterdam. In de havenstad Rotterdam in Zuid-Holland wonen meer dan 600.000 inwoners. Logischerwijs zijn er in deze mooie stad dan ook talloze dingen en activiteiten te ondernemen. Wilt u eens lekker op pad met de kinderen? Of romantisch met uw partner een dagje uit in Rotterdam? Er zijn legio mogelijkheden voor uw dagje uit Rotterdam!

Dagje uit Rotterdam met de kinderen

Een dagje met de kinderen naar Rotterdam, dat kan uitstekend. Het bekendste kinderuitje in deze stad is misschien wel de dierentuin Diergaarde Blijdorp. Hier kunnen u en de kinderen op ontdekkingstocht tussen dieren uit alle werelddelen. Van gorilla’s tot giraffes en van olifanten tot vlinders, er is hier van alles te zien!

Een activiteit die kinderen ook altijd leuk vinden is bowlen. Ga gezellig met het hele gezin bowlen, bijvoorbeeld bij Bowling- en Partycentrum IJsselmonde. Bestel er een lekker hapje en drankje bij en uw dagje uit is compleet!

Weekendje uit Rotterdam

Rotterdam is een grote stad en er valt van alles te beleven. Zonde dus om er maar één dagje door te brengen. Er zijn voldoende mogelijkheden om er een heel weekendje weg van te maken. Of waarom maakt u er niet een hele vakantie in Rotterdam van? Wat dacht u bijvoorbeeld van de bijzondere bed & breakfast in de Delfshaven? Deze b&b is gevestigd in een prachtig oud pand uit 1911. Uiteraard krijgt u er een ouderwets Hollands ontbijtje bij, met heerlijke verse eieren. Er is een prachtig uitzicht op onder andere de Euromast en de kranen in de haven. Een echte aanrader in Rotterdam!

Spectaculair uitje

Aan welk gebouw denkt u als u aan Rotterdam denkt? Precies, dat is waarschijnlijk de Euromast! En bent u wel in voor een spectaculair uitje? Ga dan eens abseilen van de Euromast in Rotterdam! Heb het lef! Naar beneden abseilen vanaf 100 meter hoog is de ultieme uitdaging. Het kan alleen maar is ook een heel spannend dagje uit met z’n tweetjes of een groter groepje.

U leest het! Er is van alles te doen in Rotterdam!

Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam

In 2021 wordt het Eurovisie Songfestival gehouden in ons kikkerlandje! Rotterdam is de stad die dit mag organiseren, in Ahoy vinden alle festiviteiten plaats. In 2021 staat Rotterdam in het teken van het Eurovisie Songfestival. Alle redenen om eens een Dagje uit Rotterdam te plannen!

Lees alles over het Eurovisie Songfestival 2021