Dagje uit Noord-Holland

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes en de leukste evenementen!

Dagje uit Noord-Holland. In Noord-Holland vindt u onze hoofdstad Amsterdam, duidelijk is dus dat er genoeg mogelijkheden zijn voor een gezellig dagje uit Noord-Holland! Bent u op zoek naar een sportieve activiteit? Wilt u relaxed met een vriendin een dagje naar het beautycenter? Of heeft u juist zin om gezellig met de kinderen op pad te gaan? Mogelijkheden genoeg. Hieronder vindt u een aantal tips in Noord-Holland, bekijk ze snel!

Lekker lang dagje uit Noord-Holland

Maak van uw dagje uit direct een weekendje weg en boek er een leuk hotel bij. Noord-Holland en Amsterdam bieden zo ongelofelijk veel mogelijkheden dat één dagje eigenlijk niet genoeg is. Dus waarom boekt u er niet direct een leuk hotel bij? Enkele leuke mogelijkheden:

In Volendam kunt u bijvoorbeeld overnachten in Hotel Spaander, een aanrader. U overnacht hier in één van de hotelkamers die verschillend zijn ingericht. Boek bijvoorbeeld een classic kamer, een deluxe kamer of de bruidssuite. Heel bijzonder is Kamer 1, de eerste kamer van het hotel en sinds 1881 in originele staat gehouden.

Leestip: Lees de leuke blog over een dagje uit naar Volendam!

Dagje weg met de kinderen

Ook voor kinderen zijn er legio mogelijkheden in Noord-Holland. Voor de wat oudere kinderen is The Amsterdam Dungeon een heel spectaculair dagje uit. Zoals de naam al zegt zit deze attractie in Amsterdam, vlakbij het Paleis op de Dam. Beleef hier het lugubere verleden van Nederland.

Niet geschikt voor iedereen! Een uitje voor de wat jongere kinderen is bijvoorbeeld Ballorig Amsterdam Arena. In dit speelparadijs kunnen de kleintjes springen, klimmen, klauteren, glijden en spelen naar hartelust!

Dagje naar het museum

Amsterdam is een echte museumstad en u zit hier dan ook perfect als u een lekker cultureel dagje uit wilt. In de stad Amsterdam zijn zo’n honderd musea te vinden, daar zit vast iets van uw gading tussen! Een van de bekendste musea is het Van Gogh Museum, uiteraard een echte aanrader.

Een wat minder bekend museum is het Tulip Museum, zoals de naam al zegt volledig gericht op de tulp. U komt er achter dat vele kunstenaars zich hebben laten inspireren door deze mooie bloem. Ook ontdekt u hier hoe de tulp in Nederland terecht is gekomen en een nationaal symbool werd.

Op de website van VVV van Noord-Holland tref je ook alles over Noord-Holland en leuke tips voor een leuke dag in Noord-Holland!

Een uitje naar Noord-Holland is zeer de moeite waard!