Dagje uit met vriendin

Dagje uit met vriendin. Wilt u eens lekker er op uit met uw vriendin? Er zijn door heel Nederland talloze verschillende leuke uitjes om met uw vriendin te gaan doen.

Wat wil je doen vandaag?

[column size=1/4]alle uitjes

Bekijk alle uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]top 10 uitjes

Top 10 uitjes van Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitjes in nederland

Bekijk alle uitjes per provincie[/column]

[column size=1/4]alle evenementen

Alle evenementen in Nederland

[/column]

 
[adsense slot=9807440683 sizes=728×90|468×60|300×250]

 
[column size=1/4]alle kinderuitjes

Alle uitjes voor de kinderen

[/column]

[column size=1/4]alle actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitgaan en culinaire uitjes

Alle uitgaan en culinaire uitjes

[/column]
[column size=1/4]alle bezienswaardigheden nederland

Bezienswaardigheden in Nederland

[/column]
 

Voor een dagje uit met vriendin zit u hier goed!

Van een lekker dagje samen actief bezig zijn tot shoppen tot ontspannen in een sauna, er is voor ieder wel wat wils. Bekijk hieronder een aantal leuke mogelijkheden voor een dagje uit met vriendin.

Dagje uit met vriendin naar een stad

dagje uit met vriendin winkelenHet is altijd leuk om met uw vriendin een dagje naar een leuke stad te gaan. Uiteraard is Amsterdam altijd een aanrader. In onze hoofdstad zijn zoveel dingen te doen dat u wel een jaar bezig bent om ze allemaal mee te maken. Wat zijn leuke dingen om te doen? Ga bijvoorbeeld eens met een rondvaartboot mee en bekijk Amsterdam eens vanaf een ander oogpunt. Uiteraard is winkelen ook altijd leuk in Amsterdam. Kiest u voor H&M of voor Chanel?

U kunt zowel in de Kalverstraat als de P.C. Hooftstraat terecht, er is voor ieder wat wils. Moe van het shoppen, dan gaat u toch lekker ergens op een terrasje zitten. Geen zin om cliché naar Amsterdam te gaan, kies dan bijvoorbeeld eens voor Assen. De hoofdstad van Drenthe is een heel leuke stad met zowel mogelijkheden om leuk te winkelen als bijvoorbeeld het mooie Drents Museum te bezoeken.

Lekker dagje ontspannen

dagje uit met vriendin wellnessEen echte aanrader voor een dagje uit met vriendin is heerlijk ontspannen in een sauna- of beautycenter. In Nederland vindt u er talloze. Waar u zich ook bevindt, er zit er altijd wel eentje in de buurt. In Overijssel vindt u bijvoorbeeld Aparthotel Delden, het meest complete wellnesscentrum van Twente. Hier bent u aan het juiste adres voor een compleet pakket aan wellness- en saunafaciliteiten. U kunt er verschillende beautybehandelingen boeken, waaronder: manicure, hamam-behandelingen, rasul-behandelingen en voetverzorging.

Voor de mannen zijn er speciale ‘for him’ behandelingen. Om de ontspanning compleet te maken kunt u ook nog kiezen uit verschillende massages. Ook kunt u er heerlijk in de sauna zitten, er is onder andere een Finse sauna, infraroodsauna en een Steamy sauna. Goed voor een geslaagd dagje uit met vriendin dus!

Er is altijd iets te doen in Nederland!