Dagje uit met kids

Dagje uit met kids, leuke ideeën! Een dagje uit met kids, daarvoor zoekt u een leuk idee? Dan bent u hier op de juiste plaats aangekomen!

Wat wil je doen vandaag?

[column size=1/4]alle uitjes

Bekijk alle uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]top 10 uitjes

Top 10 uitjes van Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitjes in nederland

Bekijk alle uitjes per provincie[/column]

[column size=1/4]alle evenementen

Alle evenementen in Nederland

[/column]

 
[adsense slot=9807440683 sizes=728×90|468×60|300×250]

 
[column size=1/4]alle kinderuitjes

Alle uitjes voor de kinderen

[/column]

[column size=1/4]alle actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitgaan en culinaire uitjes

Alle uitgaan en culinaire uitjes

[/column]
[column size=1/4]alle bezienswaardigheden nederland

Bezienswaardigheden in Nederland

[/column]
 

Dagje uit met kids in het pretpark

Op onze website vindt u talloze ideeën voor een leuk dagje uit met kids. Van pretparken tot musea en van speeltuinen tot dierentuin, er zijn mogelijkheden te over!

kids-logo-slagharenNederland kent verschillende leuke en bijzondere pretparken. Heel erg leuk om de kids eens mee naartoe te nemen. Wedden dat ze de dag van hun leven zullen hebben? Het bekendste pretpark in Nederland is waarschijnlijk Walibi Holland.

Dit is een attractiepark voor de echte waaghalzen, met verschillende adrenaline verhogende achtbanen en andere attracties. Zoekt u een iets minder spectaculair dagje uit met kids? Ook Attractiepark Slagharen biedt genoeg vertier voor jong en oud. Van de Free Fall tot de Thunder Loop, er is hier voor ieder wat wils! Bekijk hier andere mogelijkheden voor een dagje uit met kids.

Lekker naar de speeltuin met de kids

kids-logo-speelstad-oranjeElk kind vindt het leuk om naar de speeltuin te gaan. Het hoeft echt niet altijd een spectaculair attractiepark te zijn! Een heerlijk dagje uit met kids kan prima in één van de vele speeltuinen in Nederland.

Een erg leuke speeltuin is natuurlijk Speelstad Oranje in Drenthe. Deze superleuke speeltuin heeft verschillende spannende speeltoestellen, waaronder: botsbootjes, treintje, griezelhuis, zweefmolen en superglijbanen.

Vergeet ook de Wacky Worm niet, deze achtbaan zorgt voor spanning en sensatie voor de jongere kinderen. Combineer de leuke speeltoestellen met onbeperkt eten en drinken, en uw dagje weg met kids is compleet! Een ander leuk idee voor kids is Plopsa Indoor Coevorden. Hier kunnen ze al hun helden van Studio 100 ontmoeten, zoals natuurlijk Kabouter Plop en vrienden, maar ook Mega Mindy, Bumba en Wickie. Voor waanzinnig veel speelplezier!

Gezellig aapjes kijken

Wat nog altijd een topper blijft voor een dagje uit met kids is natuurlijk de dierentuin. Elk kind vindt het leuk om naar een dierentuin te gaan. Safaripark Beekse Bergen is één van de leukste en mooiste dierenparken van Nederland. Hier komt Afrika letterlijk gevaarlijk dichtbij. Er zijn verschillende mogelijkheden in dit park, ga op: wandelsafari, bussafari, bootsafari of autosafari.

Elke safari werpt weer een andere blik op de dieren. De hele ‘Big Five’ van Afrika is hier trouwens te vinden: olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel. Extra pluspuntje: er direct naast ligt Speelland Beekse Bergen, een erg leuke speeltuin! Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden in Nederland.

Ander leuk dagje uit met kids?

Naast bovenstaande opties is er natuurlijk nog véél meer leuks te doen in ons land. Neem een kijkje bij de provincie of de stad van uw keuze voor andere mogelijkheden. Voor u het weet heeft u iets leuks gevonden voor een dagje weg!

Weet u nog steeds niet waar u heen wilt of wilt u wilt gaan doen? Ga dan terug naar de homepagina of bekijk alle evenementen in de agenda. Voor u het weet bent u een lekker dagje weg!

Er is altijd iets te doen in Nederland!