Dagje uit met kids

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor uw kids!

Een dagje uit met kids, daarvoor zoek je een leuk idee? Dan ben je hier op Wattedoenvandaag op de juiste plaats aangekomen!

Dagje uit met kids in het pretpark

Op onze website vindt je talloze ideeën voor een leuk dagje uit met kids. Van pretparken tot musea en van speeltuinen tot dierentuin, er zijn mogelijkheden te over! Nederland kent verschillende leuke en bijzondere pretparken. Heel erg leuk om de kids eens mee naartoe te nemen. Wedden dat ze de dag van hun leven zullen hebben? Het bekendste pretpark in Nederland is waarschijnlijk Walibi Holland of De Efteling in Kaatsheuvel.

Als je naar Walibi Holland gaat dan ben je een echte waaghals, met verschillende adrenaline verhogende achtbanen en andere attracties moet je wel wat lef hebben! Zoek je een iets minder spectaculair dagje uit met kids? Dan is Attractiepark Slagharen een goede keuze! In Slagharen is genoeg vertier voor jong en oud. Van de Free Fall tot de Thunder Loop, er is hier voor ieder wat wils!

Lekker naar de speeltuin met de kids

Elk kind vindt het leuk om naar de speeltuin te gaan. Het hoeft echt niet altijd een spectaculair attractiepark te zijn! Een heerlijk dagje uit met kids kan prima in één van de vele speeltuinen in Nederland.  Een leuk idee voor kids is Plopsa Indoor Coevorden. Hier kunnen ze al hun helden van Studio 100 ontmoeten, zoals natuurlijk Kabouter Plop en vrienden, maar ook Mega Mindy, Bumba en Wickie. Voor waanzinnig veel speelplezier!

Gezellig aapjes kijken

Wat nog altijd een topper blijft voor een dagje uit met kids is natuurlijk de dierentuin. Elk kind vindt het leuk om naar een dierentuin te gaan. Safaripark Beekse Bergen is één van de leukste en mooiste dierenparken van Nederland. Hier komt Afrika letterlijk gevaarlijk dichtbij. Er zijn verschillende mogelijkheden in dit park, ga op: wandelsafari, bussafari, bootsafari of autosafari.

Elke safari werpt weer een andere blik op de dieren. De hele ‘Big Five’ van Afrika is hier trouwens te vinden: olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel. Extra pluspuntje: er direct naast ligt Speelland Beekse Bergen, een erg leuke speeltuin! Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden in Nederland.

Maar WILDLANDS en de Apenheul in Apeldoorn zijn ook zeer goede keuzes als je met de kinderen een dagje uit wil. Vertrek vroeg want je kunt wel een hele dag zoet zijn in een dierentuin.

Ander leuk dagje uit met kids?

Naast bovenstaande opties is er natuurlijk nog véél meer leuks te doen in ons land. Neem een kijkje bij de provincie of de stad van uw keuze voor andere mogelijkheden. Voor je het weet heb je iets leuks gevonden voor een dagje weg!

Er is altijd iets te doen in Nederland!