Dagje uit c1000

Ga een dagje uit met C1000

Dagje uit C1000

Op zoek naar het dagje uit van C1000? Met C1000 krijgt u de hoogste korting op een dagje uit!

Op zoek naar het dagje uit van C1000? Met C1000 krijgt u de hoogste korting op een dagje uit! U heeft keuze uit talloze leuke uitjes voor de hele familie. Wat dacht u bijvoorbeeld van Attractiepark Slagharen of Madame Tussauds? Hieronder leest u alles over een dagje uit C1000.

Hoe werkt de dagje uit C1000 actie?

Ga boodschappen doen bij de C1000. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt u een speciale zegel. Houd de aanbiedingen in de gaten, want er zijn speciale actieproducten waarbij u extra zegels krijgt. Zo heeft u uw spaarkaart nog sneller vol! Plak de zegels op de speciale spaarkaart. Met vijf zegels heeft u een volle spaarkaart. Deze kunt u inleveren bij de kassa. Hiervoor krijgt u een een kortingsvoucher voor het dagje uit met een unieke code.

Met één volle spaarkaart krijgt u vijf euro korting. En het mooie is, u kunt meerdere kortingsvouchers in één keer inwisselen! (tot max. 3 per persoon) Als u één of meerdere kortingsvouchers heeft, kunt u via de website het uitje van uw keuze kiezen. Kies het aantal personen dat mee gaat en de datum, en u kunt direct entreekaartjes kopen en printen. Geniet van uw dagje uit C1000!

Enkele leuke ideeën voor het dagje uit C1000

Wat u ook wilt doen met uw dagje uit, C1000 geeft er ongetwijfeld korting op. Er zijn namelijk door heel Nederland verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. De dagjes uit zijn onderverdeeld in dierentuinen, pretparken, musea en overig.

Lekker een dagje uit met de kinderen? Kies dan één van de leuke pretparken. Hét bekendste pretpark van Nederland is natuurlijk Walibi Holland. Ook voor dit leuke pretpark krijgt u korting. Walbi is een aanrader voor mensen die van adrenalinekicks houden! Met de gaafste achtbanen en de vetste attracties beleven zowel volwassenen als oudere kinderen de dag van hun leven. En ook de kleintjes worden niet vergeten, zij kunnen zich vermaken in Walibi Play Land. Een heel ander uitje dat ook meedoet aan de actie van C1000 is Corpus ‘Reis door de mens’.

Dit is een heel bijzonder uitje. U komt namelijk terecht in een gebouw in de vorm van een zittend mens van wel 35 meter hoog. Hierin maakt u een reis door het menselijk lichaam, met alle ingewanden en organen. Het is een echt belevingscentrum, u ondervindt alle lichaamsprocessen zoals de ademhaling, het kloppen van het hart en het ruizen van het bloed. Leuk én leerzaam!

Alvast het dagje uit beleven?

Wilt u helemaal in de stemming komen? C1000 heeft een filmpje online gezet over deze leuke actie. Bekijk ‘m hieronder. Wat is er nu leuker dan een gezellig dagje uit met familie of vrienden!

Op zoek naar een ander uitje?

Staat het uitje van uw keuze er nog niet tussen? Neem dan een kijkje bij de provincie of de stad van uw keuze voor andere mogelijkheden. Voor u het weet heeft u iets leuks gevonden om te doen!

Er is altijd iets te doen in Nederland!