Dagje uit Brabant

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes en de leukste evenementen!

Dagje uit Brabant, daarvoor zijn natuurlijk talloze mogelijkheden! Bezoek bijvoorbeeld een leuk museum in Brabant, of ga eens een dagje lekker weg met de kinderen en bezoek bijvoorbeeld een dierentuin. Misschien vindt u één dagje uit in Brabant niet genoeg en wilt u er direct een heel weekendje weg of hele vakantie van maken? Dat kan!

Dagje uit met de kinderen in Brabant

Als u denkt aan een heel populair uitje in Brabant, dan denkt u ongetwijfeld aan de Efteling. Dit is een attractiepark dat te vinden is in Kaatsheuvel. De Efteling is het meest bezochte attractiepark van heel Nederland.

Dagje dierentuin

Een andere aanrader voor een leuk dagje uit met de kids is BestZOO in de plaats Best. In deze dierentuin kunt u nog echt de Brabantse gezelligheid ervaren. In BestZOO komt u nog echt dichtbij de dieren. Welke dieren kunt u hier bekijken? Onder andere buideldieren, panters, apen en ijsvogels. Ook is er voor de jonge bezoekers een kinderboerderij en een leuke speeltuin.

Bezoek ook de toeristische website Visit Brabant om alles te weten wat te doen in Brabant

Weekendje weg naar Brabant

Is een dagje uit niet genoeg voor u? Wilt u uw bezoek in Brabant graag verlengen en er direct een weekendje weg van maken? Boek dan bijvoorbeeld eens een gezellig hotel. Of u nu iets last minute wilt boeken of ver van tevoren al zeker wilt zijn van uw dagje uit, er is altijd wel een aantrekkelijke aanbieding.

Overnachten in een bed & breakfast

Heeft u geen zin in een overnachting in een hotel en zoekt u liever iets gezelligers? Dan is bed & breakfast De Donkhoeve een echte aanrader. Hier kunt u romantisch overnachten in een boerderijtje. De bed & breakfast is van alle gemakken voorzien maar straalt nog wel de authentieke stijl uit. Er is onder andere een open haard, compleet ingerichte keuken, gratis wifi, verwarmd terras en een sauna/infraroodcabine.

Uit eten in Noord-Brabant

Ga eens lekker uit eten in Noord-Brabant, beleef de creaties van smaakkunstenaars en milieubewuste chef-koks of geniet onbeperkt van sushi, tapas en wok in een wereldrestaurant naar keuze.

Mogelijkheden te over voor een gezellig dagje uit Brabant!