Dagje uit Amsterdam

Dagje uit in Amsterdam is gegarandeerd een leuke dag!

Dagje uit Amsterdam. Zoekt u leuke mogelijkheden voor een leuk dagje uit in Amsterdam? Dan bent u nu op de juiste website. Wij bieden u talloze leuke, interessante, gezellige, sportieve en grappige uitjes aan. Amsterdam biedt als hoofdstad van Nederland oneindig veel mogelijkheden, waar u ook naar op zoek bent.

Verplicht bezoekje in Amsterdam

In Amsterdam zijn natuurlijk een aantal dingen die eigenlijk een ‘must see’ zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het Anne Frank Huis. Niet alleen iedereen in Nederland heeft wel van Anne Frank gehoord, ook in het buitenland maakt haar verhaal veel indruk. Daarnaast zijn de kunstmusea natuurlijk ook een verplicht bezoekje, het Rijksmuseum moet iedereen ooit eens van binnen hebben gezien en natuurlijk het Van Gogh Museum.

Angstaanjagend dagje uit in Amsterdam

Heeft u weleens van The Amsterdam Dungeon gehoord? Dit is misschien wel het meest enge uitje in heel Amsterdam. U vindt The Amsterdam Dungeon in het centrum van de stad, vlakbij het Paleis op de Dam. Hier komt u achter het duistere verleden van Nederland, op een wel heel spannende manier… U ziet hier gruwelijkheden zoals de rechtszaal van de Bloedraad en een martelkamer. Binnen beleeft u wel elf shows. The Amsterdam Dungeon is niet voor bangeriken!

Heel weekendje uit Amsterdam

Er valt in Amsterdam zoveel te beleven dat één dagje uit in Amsterdam eigenlijk niet genoeg is. Als u slim bent maakt u er dus direct een heel weekendje Amsterdam van, of misschien zelfs een hele week! Een bijzonder hotel is het Amstel Botel, zoals de naam al zegt een drijvend hotel met 175 mooie, moderne kamers. Voor een bijzondere overnachting in Amsterdam!

Avondje uit in Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk ook dé place to be als het op het uitgaansleven aan komt. Geniet van een avondje gezelligheid en een ware smaaksensaties in de vele restaurants in Amsterdam! Lekker losgaan vanavond? Dat kan in een van de vele discotheken!

Bekijk leuke mogelijkheden voor een dagje uit Amsterdam!