Dagje Amsterdam

Ga naar Amsterdam!

Amsterdam is natuurlijk de hoofdstad van Nederland en er is van alles te doen. Dagje Amsterdam biedt je wereldberoemde musea, maar ook ontspannende beautycentra, prachtige gebouwen en nog veel meer dingen voor een leuk dagje Amsterdam. Boek er ook eens een hotel bij om er direct een weekendje weg van te maken. Mogelijkheden genoeg!

Dagje naar het museum in Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk wel echt een stad die bekend staat om de musea. In totaal vindt u hier bijna 100 musea! Natuurlijk zijn niet al deze musea even bekend, maar ze zijn allemaal de moeite waard om eens een bezoekje te brengen.

Echte topmusea die zelfs in het buitenland geroemd worden zijn bijvoorbeeld het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Ook moet iedere Nederlander uiteraard het Anne Frank Huis eens bezocht hebben.

Bekijk de musea in Noord-Holland

Heel weekend Amsterdam

Amsterdam valt eigenlijk niet in één dag te beleven, dus waarom maakt u er in plaats van een dagje Amsterdam niet direct een heel weekend Amsterdam van? Of misschien zelfs een hele week… Er zijn talloze hotels te vinden in onze hoofdstad in Noord-Holland.

Spectaculair dagje uit

Amsterdam is natuurlijk ’the place to be’ als het om spannende uitjes gaat. Bent u bijvoorbeeld weleens in de Amsterdam Dungeon geweest? Kom huiveren in deze spectaculaire attractie! Griezelen tussen een enge Rembrandt van Rijn of in de martelkamer. U beleeft hier het duistere verleden van Nederland… Kom langs als u durft!

Lees ook leuke tips op I Amsterdam

Lekker ontspannen in Amsterdam

In Amsterdam hoeft niet alles altijd even spectaculair te zijn, u kunt hier ook uitstekend terecht om eens lekker te ontspannen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan Spa Zuiver. Dit luxe spa wellness center bezorgt iedere bezoeker totale ontspanning en laat de stress spontaan verdwijnen.

Geniet hier van wel acht verschillende sauna’s, diverse baden, een zwembad en sfeervolle relaxruimtes. Het is gevestigd op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos.

Voor het leukste dagje Amsterdam zijn mogelijkheden genoeg!