Cirque du Soleil Amaluna

Cirque du Soleil Amaluna. Sinds Saltimbanco in 1995 het Nederlandse publiek liet kennismaken met Cirque du Soleil, boekt het gezelschap show na show daverende successen onder de enthousiaste Nederlandse toeschouwers.

20 jaar na het eerste succes in Nederland is het tijd voor een gloednieuwe show in Amsterdam; Amaluna. Er is altijd wat te doen in Amsterdam! Amaluna is alweer de 33e productie van Cirque du Soleil, geschreven en geregisseerd door gerenommeerd regisseur Diane Paulus die al eens een Tony Award in ontvangst mocht nemen voor beste regie.

Cirque du Soleil Amaluna

Cirque du Soleil Amaluna. Amaluna neemt het publiek mee naar een mysterieus eiland, geregeerd door godinnen en geleid door de cyclus van de maan. Het is een samenspel tussen de woorden ama, dat in veel  talen ‘moeder’ betekent, en luna, wat ‘maan’ betekent. Het staat symbool voor de moeder-dochter relatie en is een eerbetoon aan alle vrouwen op deze wereld. Geniet van de acrobatische acts en laat je meeslepen door het magische liefdesverhaal die zich afspeelt op dit mysterieuze eiland.

Van 17 maart t/m 1 mei 2016 staat Cirque du Soleil met haar show Amaluna in de Big Top (de grote witte circustent) op P2 naast de Amsterdam ArenA.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €35,- op www.cirquedusoleil.com/amaluna. Vroegboekers genieten van de beste prijzen!

Kijk op wat te doen vandaag, voor nog meer leuke uitjes. Of bekijk het overzicht van alle evenementen.