Analoog of digitaal: bij Sipkes kun je terecht voor al je fotobenodigdheden

Aangeboden door Foto Sipkes

Fotografeer je voor de lol, voor je werk of ben jij degene die altijd de foto’s maakt tijdens familie-uitjes? Wat de reden ook is dat je je camera tevoorschijn haalt, bij Sipkes in Groningen kun je terecht voor alle soorten camera’s, lenzen en accessoires.

Sipkes is al ruim 90 jaar een begrip in Groningen. Mensen komen er tegenwoordig niet alleen voor de digitale fotografie, maar ook om analoge foto’s te laten ontwikkelen of een pasfoto te maken.

Natuurliefhebbers

Vooral natuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op bij Sipkes. Ze hebben namelijk naast een breed assortiment camera’s en lenzen ook verrekijkers, telescopen en andere optische apparatuur. Kortom: alles wat een natuurliefhebber nodig heeft voor de beste foto’s.

Reparaties

Ook handig: je kunt bij Sipkes terecht voor reparaties van je camera! “Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren, verkopen en onderhouden van camera’s en kunnen goed adviseren over welke fotocamera het beste geschikt is voor welk doel.”

Accessoires

Denk jij bij accessoires alleen aan een statief of een tas? Natuurlijk kun je die krijgen bij Sipkes, maar je kunt er ook terecht voor adapters, rain sleeves, geheugenkaarten, accu’s, afstandsbedieningen en zoekeraccessoires. En wat dacht je van verlichting, scanners, printers en stabilizers? Of flitsers en filters? Je kunt het zo gek niet bedenken.

Foto Sipkes is gevestigd aan de Poelestraat 19, in het centrum van Groningen. Op 200 meter van de winkel zit parkeergarage Forum.