Activiteiten in Valkenburg

In Valkenburg zijn tal van leuke activiteiten!

Eens in de tien jaar vindt er in Valkenburg de Floriade plaats. De Floriade is een Wereld tuinbouw tentoonstelling waarbij u kunt genieten van de ’s werelds mooiste en bijzondere bloemen, planten, bomen, groentes en fruitsoorten. Elke dag zijn er diverse activiteiten te doen met muziek, dans, literatuur, theater en beeldende kunst uit de hele wereld.

Natuurlijk zijn kinderen ook meer dan welkom op de Floraide in Venlo. Kinderen kunnen tijdens dit actieve uitje helemaal opgaan in een spectaculaire ontdekkingsreis vol met leerzame attracties en activiteiten.

Spectaculaire actieve uitjes

Activiteiten in Valkenburg. Valkenburg en omgeving kent veel actieve uitjes waarbij u met het hele gezin kunt deelnemen. Zo kunt u in Valkenburg onder andere Grotbiken of een spannende tocht maken door de grotten van Limburg. Een actief uitje met het hele gezin! Wie wil dat nu niet…  Een van de bedrijven die deze actieve en spectaculaire uitjes organiseert is ASP Adventure in Valkenburg.

Hier kunt u met het hele gezin een spannende tocht maken op de mountainbike, maar dit is niet zomaar een spannende mountainbike tocht, nee…  U fietst op de mountainbike door de grotten van Valkenburg. Zo krijgt mountainbiken een heel andere dimensie. Durft u het aan? Naast grotbiken kunt u ook:

•    Grot klautertocht
•    Culurele grottentocht
•    Grotten doolhoftocht

Paintball en lasergame in Valkenburg

Activiteiten in Valkenburg. De kleuren vliegen u om de oren, het geknal van paintballguns suist langs u heen en de gillende mensen gieren in de rondte. Paintballen kunt u overal in Nederland wel doen, maar alleen in Valkenburg kunt u paintballen in een grot. In een gangenstelsel dat verlicht is met blacklights kunt u strijden tegen vrienden, collega’s of familie.

Naast het geknal van de paintballen kunt u ook voor het lasergamen gaan. Dit doet u ook in een grot. Met uw lasergun staat u klaar om uw tegenstanders uit te schakelen. Na de instructie mag u dan eindelijk beginnen. Pak uw lasergun en raak uw tegenstanders tijdens dit actieve uitje in de grotten van Valkenburg. Wilt u ook deelnemen aan dit actieve uitje in de grotten van Valkenburg?

Zwem uitjes

Activiteiten in Valkenburg. Neem een duik in het zwembad, glij van de glijbaan en speel gezellig met de kinderen. Zwemmen kan natuurlijk ook in Valkenburg. Lekker een dagje met het hele gezin of met de familie naar het zwembad. In Valkenburg vindt u zowel een binnen- als een buitenzwembad. Een van de zwembaden waar u lekker kunt zwemmen is zwembad De Polfermolen.

U vindt hier ook een glijbaan met spetterende licht- en geluidseffecten en een spannende stroomversnelling! Heeft u al zin gekregen om eens lekker te zwemmen in Valkenburg? Bekijk hier de wat Valkenburg nog meer te bieden heeft op het gebied van zwem uitjes.

Andere actieve uitjes

Natuurlijk heeft Valkenburg nog meer actieve uitjes die u kunt boeken met het hele gezin, met de familie of tijdens een bedrijfsuitje.