Canal Motorboats Amsterdam

Canal Motorboats

Zandhoek 10 A
1013 KT Amsterdam

Telefoon: 020-4227007

Canal Motorboats is het oudste bootverhuurbedrijf van Amsterdam en verhuurt al sinds jaar en dag zelfstandig te varen sloepen, waar u zonder vaarbewijs en op uw eigen tempo door de Amsterdamse grachten vaart. In onze elektrische boten is er plaats voor 7 personen en u mag uiteraard uw eigen eten en drinken meenemen.

De verhuurlocatie van Canal Motorboars ligt aan de Zandhoek dat op 3 minuten varen van de Prinsengracht en op nog geen 15 minuten lopen van het Centraal station gevestigd is.

U kunt bij Canal Motorboats zelf bepalen hoe lang u wilt varen er zit geen minimum of maximum aan uw vaartocht, na onze duidelijke en deskundig uitleg vaart u de grachten op als een ervaren Kapitein. Onze scherp geprijsde tarieven en het feit dat wij elke dag geopend zijn van 10.00 ’s ochtends tot 22.00 “s avonds, staat niets u in de weg voor een geweldige dag op de Amsterdamse grachten.

Adres Canal Motorboats

Zandhoek 10 A
1013 KT Amsterdam
Telefoon: 020-4227007

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs