Wat te doen op zondag

 

Wat te doen op zondag. Zondag is altijd een heerlijke dag om lekker uit te rusten. Zo kunt u lekker een dagje wandelen in de bossen van het groene hart, midden in de randstad. Daarnaast kunt ook lekker een dagjes weg in Nederland.

 

Attractiepark Walibi Holland 128
Attractiepark Walibi HollandAttractieparken, Attractieparken, Dagje weg, Daguitjes, Kinderuitjes, PretparkenWalibi Holland is niet alleen het meest spectaculaire attractiepark van Flevoland, maar in heel Nederland vindt u geen specBekijk uitje >>
Vesting Bourtange 151
Vesting BourtangeDagje weg, DaguitjesIn 1580, tijdens de Nederlandse Opstand, was de stad Groningen voor de Spaanse overheerser. De stad werd toen bevoorraad vaBekijk uitje >>
De Efteling 106
De EftelingAttractieparken, Attractieparken, Dagje weg, Daguitjes, Kinderuitjes, PretparkenIn een diep donker bos woonde eens een oude man. Zijn naam was Anton Pieck. Hij tekende, schilderde en schreef vele figurenBekijk uitje >>
Apenheul in Apeldoorn 110
Apenheul in ApeldoornDagje weg, Daguitjes, Dierentuin, Dierentuinen, Dierentuinen, KinderuitjesApen zijn de leukste van alle dieren. Ze zijn speels, grappig en vaak zo herkenbaar! Dit maakt een dagje uit naar Apenheul Bekijk uitje >>

 

 

Wat is er te doen op zondag

Maar op zondag u kunt natuurlijk ook iets actiefs gaan doen. Verder vindt u in onze agenda alle evenementen van vandaag.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal leuke uitjes voor zondag. Weet u al waar u naar toe wilt? Klik dan op een van de onderstaande provincies, steden of eilanden voor een compleet overzicht!

Het groene hart

zondag-groene-hartMidden in de randstad vindt u veel natuurgebieden die samen het groene hart vormen. Hier kunt u heerlijk een dagje ontspannen en genieten van de rust en de natuur. In het westen ligt het land van Wijk en Wouden in de buurt van Den Haag. Hier vindt u veel fiets en wandel routes.

Daarnaast kunt ook de routes bekijken in de Utrechtes Venen of Waarden, deze vindt u hier. Verder hebben Amsterdam en Rotterdam ook voldoende mogelijkheden om lekker wat te doen op zondag.

Gezellig naar een attractiepark

zondag-attractieparkNederland biedt naast de natuur ook veel leuke attractieparken waar u op zondag met de hele familie de heerlijk één dag kan genieten van leuke en spannende attracties. Zo kunt u naar Walibi Holland in Flevoland voor spannende attracties als de Goliath en de El Condor.

Daarnaast kunt u ook een dagje Dolfijnen en Orka’s bekijken in het Doflinarium in Hardewijk. Verder kunt ook een dagje weg in Overijssel bij één van de twee klassieke attractieparken Hellendoorn of Slagharen. Uw antwoord op wat te doen op zondag!

Uitwaaien op de Wadden

weekendje-waddenGaat u liever een hele dag weg uitwaaien aan de zee? Dan moet u op één van de Waddeneiland zijn in Nederland.

Zorg wel dat u vroeg vertrekt want het kan  een tijdje duren voordat u er bent.

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen op de eilanden? Klik dan hieronder op één van de links om te zien wat de wadden u allemaal te bieden heeft.

Andere uitjes om wat te doen op zondag

Hieronder vindt u een overzicht van wat u allemaal nog meer kan doen op een zondag in Nederland. Klik op de provincies en steden waar u graag heen wilt en voor u het weet bent u iets leuks aan het doen op zondag!

Weet u nog niet waar u heen wilt of wilt u wilt gaan doen? Ga dan terug naar de homepagina of bekijk alle evenementen in de agenda. Voor u het weet bent u iets leuks aan het doen want…

Wat te doen in de provincies

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant, Zeeland, Friesland, Groningen, Overijssel, Gelderland , Drenthe en Limburg.

Wat te doen op de eilanden

Texel, Terschelling, Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog.

Wat te doen in de steden

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Maastricht, Rotterdam, Middelburg, Valkenburg, Twente en Volendam.

 

 

Er is altijd iets te doen in Nederland!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn