Wat te doen met Oud en Nieuw 2014

 

Wat te doen met Oud en Nieuw 2014. Het is weer bijna zover, de afsluiting van het jaar 2014 en het begin van het jaar 2015. De tijd voor terugblikken op het afgelopen jaar en natuurlijk vooruit kijken op de komende tijd.

 

Attractiepark Walibi Holland 131
Attractiepark Walibi HollandAttractieparken, Attractieparken, Dagje weg, Daguitjes, Kinderuitjes, PretparkenWalibi Holland is niet alleen het meest spectaculaire attractiepark van Flevoland, maar in heel Nederland vindt u geen specBekijk uitje >>
Vesting Bourtange 151
Vesting BourtangeDagje weg, DaguitjesIn 1580, tijdens de Nederlandse Opstand, was de stad Groningen voor de Spaanse overheerser. De stad werd toen bevoorraad vaBekijk uitje >>
De Efteling 107
De EftelingAttractieparken, Attractieparken, Dagje weg, Daguitjes, Kinderuitjes, PretparkenIn een diep donker bos woonde eens een oude man. Zijn naam was Anton Pieck. Hij tekende, schilderde en schreef vele figurenBekijk uitje >>
Apenheul in Apeldoorn 115
Apenheul in ApeldoornDagje weg, Daguitjes, Dierentuin, Dierentuinen, Dierentuinen, KinderuitjesApen zijn de leukste van alle dieren. Ze zijn speels, grappig en vaak zo herkenbaar! Dit maakt een dagje uit naar Apenheul Bekijk uitje >>

 

Wat gaat u doen met Oud en Nieuw 2014?

oudennieuw-zuidenHeeft u al goede voornemens gemaakt? Om het nieuwe jaar in te luiden worden er door heel Nederland allerlei leuke feesten en arrangementen georganiseerd. Hieronder vindt u een aantal leuke voorbeelden uitgelicht.

Oud en nieuw in het zuiden

In de zuidelijke provincies van Nederland is van alles te doen. In Noord-Brabant kunt u bijvoorbeeld bij de Winterefteling terecht voor allerlei leuke oud en nieuw-arrangementen. Wat dacht u van een uitgebreid en feestelijk dinerbuffet gecombineerd met leuk entertainment voor de kinderen en natuurlijk allerlei prachtige locaties in het park?

U kunt een prachtige winterwandeling maken door het sprookjesachtig verlichte Sprookjesbos en natuurlijk kunnen u en de kinderen genieten van de adembenemende attracties. Speciaal voor de Winterefteling is er bijvoorbeeld een schaatsbaan en een echte sneeuwglijbaan. Boek snel want voor u het weet is het uitverkocht!

Feesten!

Vaste prik met oud en nieuw zijn natuurlijk de New Years Eve party’s. Met een hele groep vrienden genieten in een gezellige discotheek en dan samen aftellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de discotheken in Limburg of Zuid-Holland. Vuurwerk, oliebollen en de champagne zijn allemaal onder handbereik. Kom bijvoorbeeld naar Secret Affair NYE in Amsterdam.

Dit spetterende feest op oudejaarsavond keert terug als de ultieme rendez-vous om het jaar af te sluiten. Secret Affair staat garant voor de beste house dj’s, live-muzikanten en weergaloze special effects. Be there or be square!

Allerlei arrangementen met Oud en Nieuw 2014

Bent u niet zo’n feestbeest maar wilt u wel graag op een gezellige manier het jaar afsluiten? Er zijn ook genoeg andere gezellige arrangementen te boeken. Door het hele land worden er leuke dingen georganiseerd, bijvoorbeeld in hotels in Noord-Holland. Of wat dacht u van één van de leuke oud en nieuw arrangementen van Fletcher Hotels?

Genieten van lekkere clubmuziek, er is gelegenheid tot dansen en er worden allerlei luxe hapjes en drankjes geserveerd. Vergeet ook het lekkere gangendiner niet. De avond wordt natuurlijk afgesloten met een overnachting in een prachtige kamer van het hotel.

oud&nieuw arrangement

Overnachten tijdens Oud en Nieuw?

oudennieuw-arrangementenAls u Oud en Nieuw niet in uw eigen stad of dorp wilt vieren of gewoon er even lekker tussen uit wilt tijdens de kerstvakantie 2014 is het natuurlijk belangrijk om een goede overnachtingsplek te vinden. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal hotels waar u zeker een geschikte plek gaat vinden. Dus waar wacht u nog op? Bekijk snel alle aanbiedingen en last minutes!

Hotelbon Voucher, 3 gratis overnachten in heel Europa!

 

Andere uitjes tijdens Oud en Nieuw

Staat het uitje van uw keuze er nog niet tussen? Neem dan een kijkje bij de provincie of de stad van uw keuze voor andere mogelijkheden. Voor u het weet heeft u iets leuks gevonden om te doen tijdens oud en nieuw!

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn